privé zakelijk

Rekam verbindt.

  • corona

Berichtgeving omtrent het Coronavirus.

In verband met het Coronavirus hebben ook wij maatregelen moeten nemen om de gezondheid van u als klant als onze medewerkers te waarborgen. Dit houdt in dat onze monteurs bij huisbezoeken alleen de woning zullen betreden als er geen zieke mensen aanwezig zijn. Bij aanwezigheid van zieke en/of twijfel hierover komt onze monteur niet binnen. Daarnaast zullen onze monteurs, zoals de RIVM richtlijnen aangeven, geen handen schudden en ca 1,5 meter afstand bewaren. De zakelijke gebruikers zullen voorrang krijgen bij installatie van apparatuur of storing.

Wij begrijpen dat nu veel mensen thuis verblijven er een grotere behoefte is aan internet en televisiegebruik. Wij zullen alles in het werk stellen om de diensten probleemloos te kunnen blijven leveren. Wij rekenen op uw begrip.

Rekam.