privé zakelijk

Rekam verbindt.

Eenvoudig-overstappen-plan

Wilt u overstappen naar een andere provider? Dat is eenvoudiger dan u denkt. Volg de onderstaande stappen en het is zo geregeld!
rekam-website-stappenplan

Stap 1. Bekijk de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een internetabonnement van één van de providers op het Rekam-netwerk? Vul dan op de website uw postcode in en u ziet de mogelijkheden op uw adres. Heeft u liever persoonlijk contact? Ga dan naar telecomwinkel Optie 1, Gasthuissteeg 9 in Oudewater. De medewerkers geven u graag uitgebreid advies.

Stap 2. Vergelijk de aanbieders

Vergelijk de pakketten en tarieven van de verschillende aanbieders. De providers concurreren met elkaar, dus u krijgt als consument altijd de scherpste prijs.

Stap 3. Kies en sluit af

Kies het pakket dat het beste bij uw situatie en budget past en sluit via de website een abonnement af.

Stap 4. Uw nieuwe provider neemt contact met u op

U wordt door de nieuwe provider op de hoogte gehouden over de ingangsdatum van uw abonnement, het aansluiten van de apparatuur en het opzeggen van uw oude abonnement.

Opzeggen oude abonnement
Uw nieuwe provider kan uw oude abonnement voor u opzeggen via een opzeg- of overstapservice. Heeft uw nieuwe provider geen overstapservice, dan leest u op de website van deze provider hoe u zelf uw oude abonnement kunt opzeggen.

Installatie
Veel providers leveren een monteur voor het installeren van uw apparatuur. Is dit niet het geval, dan krijgt u een overzichtelijke handleiding waarmee u zelf eenvoudig alle apparatuur kunt aansluiten. Komt u er toch niet uit, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk of alsnog een monteur bestellen bij de provider.