privé zakelijk

Rekam verbindt.

foto's diensten glasvezel

Glasvezel

We gebruiken het internet steeds intensiever. Om te skypen, muziek te downloaden en tv te kijken bijvoorbeeld. En omdat we dat ook nog eens op verschillende apparaten tegelijkertijd willen doen en in zeer hoge kwaliteit, hebben we snel en stabiel internet nodig. Glasvezelnetwerken zijn stabiel en hebben een vrijwel oneindige bandbreedte. Daardoor is een internetsnelheid tot wel 1000 Mb per seconde mogelijk!

Klaar voor de toekomst

Met glasvezel krijgt u ook nog eens toegang tot interactieve televisie, met leuke extra’s als gratis opnemen in de cloud, tv-kijken op uw tablet of smartphone, programma gemist en Video on Demand. Kortom, met een glasvezelverbinding van Rekam DELTA Fiber Nederland in huis, kunt u tot ver in de toekomst ongestoord supersnel internetten, HD tv kijken én voordelig bellen.

Dat we het internet steeds intensiever gebruiken, vraagt nogal wat van de bandbreedte ervan. Die moet steeds verder worden opgerekt. En daar is snelheid voor nodig. Want hoe hoger de snelheid, hoe meer informatie we kunnen delen (ontvangen en verzenden), tegelijkertijd en op verschillende apparaten. De vraag naar sneller internet stijgt dan ook jaarlijks met zo’n 40%.

* Bandbreedte: alle digitale informatie die we wereldwijd via het internet versturen en ontvangen, bij elkaar opgeteld.

Kies zelf uw provider

Het glasvezelnetwerk van Rekam DELTA Fiber Nederland is een zogenaamd ‘open netwerk’. Dat betekent dat iedere provider op dit netwerk zijn diensten mag leveren, en een groot aantal doen dit ook al! Hierdoor heeft u veel meer keuzevrijheid. U stelt gewoon zelf het abonnement samen dat het beste bij uw situatie en budget past. En doordat de providers met elkaar concurreren, krijgt u als consument altijd de scherpste prijs. Kijk snel hoe eenvoudig u kunt overstappen naar een andere provider!

Een glasvezelverbinding van Rekam DELTA Fiber Nederland

Door hun beperkte bandbreedte kunnen de huidige koperen netwerken deze ontwikkeling niet aan. Glasvezelnetwerken zijn stabiel en hebben een vrijwel oneindige bandbreedte. Met een glasvezelverbinding van Rekam DELTA Fiber Nederland in huis kunt u dus tot oneindig ver in de toekomst ongestoord televisie kijken, internetten en bellen.

Voordelen van glasvezel

  • Super snel internetten
  • Eenvoudig zware bestanden uploaden en downloaden met dezelfde snelheid.
  • Stabiele verbinding, dus geen haperingen en storingen meer
  • Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten tegelijkertijd

Klik hier voor de mogelijkheden

Heeft u een kabelaansluiting van Rekam DELTA Fiber Nederland, dan is uw internetsnelheid minimaal 40 Mb per seconde en maximaal 120 Mb per seconde. Uw keuze voor een internetprovider is beperkt tot Caiway.

Is uw woning aangesloten op glasvezel, dan kunt u van internet gebruik maken met een snelheid tot wel 1000 Mb per seconde. U heeft de keuze uit verschillende aanbieders, namelijk TriNed, Solcon, Caiway, CBizz, DDS en Netrebel.