privé zakelijk

Rekam verbindt.

logo-Reeuwijk-Dorp

Wilt u ook glasvezel in het buitengebied van
Reeuwijk-Dorp?

 

BUITENGEBIED REEUWIJK-DORP KRIJGT GLASVEZEL!

Rekam gaat alle woningen in buitengebied van Reeuwijk-Dorp voorzien van een glasvezelaansluiting. Om het project te laten slagen moesten minimaal 130 nieuwe klanten vóór 16 juli 2018 zich aanmelden voor een glasvezelaansluiting en zullen zij binnen 1 jaar een abonnement afsluiten bij een provider welke zijn diensten levert op het Rekam netwerk. Mede met behulp van VORT (vereniging ondernemers Reeuwijk-Dorp en Tempel), LTO, Edelman en de inzet van verschillende buurtbewoners is dit aantal ruimschoots gehaald! De aanleg gaat zo spoedig mogelijk beginnen. De bewoners zullen door de aannemer geïnformeerd worden over de graafwerkzaamheden, maar ook over de plaatsing van de glasvezelaansluiting thuis.

Voor het gebied Reeuwijk-Dorp Oost zijn minimaal 45 nieuwe internet abonnementen nodig,  voor Reeuwijk-Dorp West: 45, Middelburgseweg Waddinxveen: 14, Middelburgseweg Boskoop (deel 2): 12 en voor de Warmoeskade in Boskoop zijn minimaal 14 abonnementen nodig.

Wilt u ook glasvezel in het buitengebied van Reeuwijk-Dorp? Meldt u zich dan aan middels het formulier welke u van ons heeft ontvangen en sluit een abonnement af bij een provider die zijn diensten aanbiedt via het glasvezelnetwerk van Rekam. Heeft u geen formulier ontvangen of heeft u andere vragen over glasvezel? Bel dan naar Rekam, tel. 0182 – 585585.

Sluit hier uw abonnement af »

Stabiel én voordelig internet met extra mogelijkheden

Met een Alles-in-1 abonnement op het glasvezelnetwerk van Rekam kunt u stabiel en supersnel internetten, tv kijken in HD-kwaliteit en probleemloos bellen. U profiteert bovendien van leuke extra’s als TV on demand en Programma gemist. En u bent ook nog eens voordeliger uit. U heeft namelijk al een Alles-in-1 abonnement voor maar € 45,- per maand!
En heeft u geen behoefte aan een TV-abonnement, omdat u bijvoorbeeld alleen maar naar Netflix kijkt? Sluit dan een zéér voordeling supersnel internet-only abonnement af voor € 37,50 per maand.

U zit nergens aan vast

U kunt zich met een gerust hart aanmelden voor een glasvezelabonnement. Het abonnement gaat pas in op het moment dat de glasvezelaansluiting in uw huis is geactiveerd. In de tussentijd, of zelfs nog ná het aansluiten van uw woning kunt u dit abonnement nog aanpassen. Gaat de aanleg van het glasvezelnetwerk uiteindelijk tóch niet door, dan gaat ook jouw abonnement niet in.

logo_trinedlogo_ddslogo_caiwayCBizz-rgb