privé zakelijk

Rekam verbindt.

Ook Reeuwijk-Dorp krijgt glasvezel!

Rekam gaat alle woningen in de woonkern van Reeuwijk-Dorp voorzien van een gratis glasvezelaansluiting. Om het project te laten slagen moesten minimaal 75 nieuwe klanten vóór 3 juli 2017 een abonnement afsluiten bij een glasvezelprovider die zijn diensten levert op het netwerk van Rekam. Met behulp van het bewonersinitiatief ‘Glasvezel in Reeuwijk’, het Dorpsteam Reeuwijk-Dorp én de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is dit aantal ruimschoots gehaald!

We zijn begonnen!

Op de Dr. Marga Klompéhof zijn de graafwerkzaamheden inmiddels gestart. Tijdens de openbare vergadering op 10 oktober 2017 in Amacitia van Dorps Team Reeuwijk-Dorp, is door onze aannemer de voorlopige planning verder bekendgemaakt. In de weken 42 t/m 45 zal in de omgeving van de Hugo de Grootstraat gegraven worden. In de weken 46 t/m 50 staan de werkzaamheden in de omgeving van Reesveld op de planning en als laatste komt Reewal in week 51 aan de beurt. Let wel, dit is een voorlopige planning, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Stabiel én voordelig internet met extra mogelijkheden

Heeft u nog geen abonnement afgesloten? Met een Alles-in-1 abonnement op het glasvezelnetwerk van Rekam kunt u stabiel en supersnel internetten, tv-kijken in HD-kwaliteit en probleemloos bellen. U profiteert bovendien van leuke extra’s als TV on demand en Programma gemist. En u bent ook nog eens voordeliger uit. U heeft namelijk al een Alles-in-1 abonnement voor maar €45 per maand!

Sluit hier uw abonnement af »

solcon2015_logo_taglineonder_FC_2000pxlogo_trinedNetrebellogo_ddslogo_caiwayCBizz-rgb