privé zakelijk

Rekam verbindt.

logo-Reeuwijk-Dorp

Wilt u ook glasvezel in het buitengebied van
Reeuwijk-Dorp?

Meld u vóór 16 juli aan!

Rekam wil alle woningen in het buitengebiedvan Reeuwijk-Dorp voorzien van een glasvezelaansluiting. Maar dat kan alleen wanneer 130 nieuwe klanten zich vóór 16 juli 2018 aanmelden voor een abonnement. Het dorpsteam wil er samen met u voor zorgen dat dit gaat lukken, anders duurt het waarschijnlijk nog jaren voordat het buitengebied van Reeuwijk-Dorp glasvezel krijgt.

Voor het gebied Reeuwijk-Dorp Oost zijn minimaal 45 nieuwe internet abonnementen nodig,  voor Reeuwijk-Dorp West: 45, Middelburgseweg Waddinxveen: 14, Middelburgseweg Boskoop (deel 2): 12 en voor de Warmoeskade in Boskoop zijn minimaal 14 abonnementen nodig.

We zijn al op de helft!

We zijn al op de helft van het benodigde aantal aanmeldingen. Dus wilt u ook glasvezel in het buitengebied van Reeuwijk-Dorp? Meldt u zich dan vóór 16 juli 2018 aan middels het formulier welke u van ons heeft ontvangen en sluit een abonnement af bij een provider die zijn diensten aanbiedt via het glasvezelnetwerk van Rekam. Heeft u geen formulier ontvangen of wilt u persoonlijk advies? Bel dan naar Rekam, tel. 0182 – 585585.

Sluit hier uw abonnement af »

Stabiel én voordelig internet met extra mogelijkheden

Met een Alles-in-1 abonnement op het glasvezelnetwerk van Rekam kunt u stabiel en supersnel internetten, tv kijken in HD-kwaliteit en probleemloos bellen. U profiteert bovendien van leuke extra’s als TV on demand en Programma gemist. En u bent ook nog eens voordeliger uit. U heeft namelijk al een Alles-in-1 abonnement voor maar € 45,- per maand!
En heeft u geen behoefte aan een TV-abonnement, omdat u bijvoorbeeld alleen maar naar Netflix kijkt? Sluit dan een zéér voordeling supersnel internet-only abonnement af voor € 37,50 per maand.

U zit nergens aan vast

U kunt zich met een gerust hart aanmelden voor een glasvezelabonnement. Het abonnement gaat pas in op het moment dat de glasvezelaansluiting in uw huis is geactiveerd. In de tussentijd, of zelfs nog ná het aansluiten van uw woning kunt u dit abonnement nog aanpassen. Gaat de aanleg van het glasvezelnetwerk uiteindelijk tóch niet door, dan gaat ook jouw abonnement niet in.

Inschrijfavond 26 juni

We kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om een keuze te maken uit de beschikbare abonnementen en providers. Daarom bent u op van harte welkom op onze inschrijfavond.

Datum: dinsdag 26 juni
Tijd: Inloop vanaf 18:30 uur. Start presentatie 19.30 uur
Locatie: GASTERIJ VERGEER / AMACITIA
Dorpsweg 32, Reeuwijk

 

logo_trinedlogo_ddslogo_caiwayCBizz-rgb