privé zakelijk

Rekam verbindt.

We werken tegenwoordig steeds meer in the cloud, sturen en ontvangen vaker grote bestanden online en sluiten meer apparaten aan op het internet. Daarom kiezen veel ondernemers voor een aansluiting op een glasvezelnetwerk. Logisch, want glasvezelnetwerken zijn snel, stabiel, toekomstvast en hebben een vrijwel oneindige bandbreedte.

Rekam DELTA Fiber Nederland is de beheerder van glasvezelnetwerken op verschillende bedrijventerreinen in Midden Holland. Dit zijn open netwerken, waarop alle internetproviders hun diensten (internet, tv, bellen) kunnen aanbieden. En dat geeft u als ondernemer alle vrijheid om een abonnement te kiezen dat aansluit bij uw wensen.

Aanmelden glasvezelaansluiting
De providers die hun diensten leveren via het netwerk van Rekam DELTA Fiber Nederland, betalen een vergoeding voor de huur van dit netwerk. De providers berekenen dit weer door aan hun klanten. U ontvangt dus geen factuur van Rekam DELTA Fiber Nederland.

Wilt u ook genieten van de voordelen van zakelijk internet via glasvezel? Doe dan de postcodecheck en bekijk de mogelijkheden op uw adres.