privé zakelijk

Rekam verbindt.

foto's Zakenlijk-5

Voordelen zakelijk

We vertellen u graag meer over de voordelen van een zakelijk abonnement

Hoge betrouwbaarheid
Natuurlijk wilt u als ondernemer elk moment van de dag online kunnen zijn. Daar kunt u bij een zakelijk abonnement op rekenen. Uw internetverbinding is supersnel en uitermate betrouwbaar, ook als u er met meerdere collega’s gebruik van maakt. En heeft u toch onverhoopt een storing? Dan wordt u snel en accuraat geholpen door de specialisten van uw klantenservice en bent u zó weer online.

Meerdere IP-adressen
Bij een zakelijk abonnement krijgt u de beschikking over meerdere IP-adressen. Die heeft u nodig voor het gebruiken van internetdiensten als camerabeveiliging, pinnen, zakelijke telefonie, een mailserver of VPN-verbindingen.

Veiligheid
Met een zakelijk abonnement zijn de beveiliging en privacy van de communicatie via internet (zoals browsen, e-mail en instant messaging) goed geregeld. Zo bent u bijvoorbeeld altijd voorzien van de laatste veiligheidsmaatregelen en de meest recente software-updates.

In the cloud werken (en remote back-up)
Tegenwoordig worden bestanden en programma’s niet meer op lokale servers opgeslagen en beheerd, maar via internet. Oftewel in the cloud. Dit wordt ook wel remote-backup genoemd. U heeft dus overal en altijd toegang tot uw programma’s en bestanden. Op kantoor, thuis, onderweg en op uw smartphone.

Snelheid aanpassen
Tijdelijk meer of minder snelheid nodig? Met een zakelijk abonnement bent u flexibel in het up- en downgraden van uw internetsnelheid. U kunt uw abonnement dus flexibel aanpassen op elk gewenst moment.

Klik hier voor de mogelijkheden